Κέντρο Λογοθεραπείας Λεξιγραφία

Λίγα λόγια για το κέντρο μας

H Λεξιγραφία είναι ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης παιδιών, εφήβων και οικογένειας. Στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από λογοθεραπεύτρια, εργοθεραπεύτρια, ειδική παιδαγωγό, ψυχολόγο, παιδοψυχολόγο και παιδοψυχίατρο. Επίσης, διατηρεί συνεργασία με αναπτυξιολόγους και παιδονευρολόγους.

Λίγα λόγια για το κέντρο μας

H Λεξιγραφία είναι ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης παιδιών, εφήβων και οικογένειας με έδρα το Μαρούσι Αττικής.

Λειτουργεί από το 2012 και στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από λογοθεραπεύτρια, εργοθεραπεύτρια, ειδική παιδαγωγό, ψυχολόγο, παιδοψυχολόγο και παιδοψυχίατρο. Επίσης, διατηρεί συνεργασία με αναπτυξιολόγους και παιδονευρολόγους.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου η μάθηση είναι εμπνευσμένη και η επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων είναι προσιτή σε όλους. Με πάθος και δέσμευση, προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες:

  • Ειδικό παιδαγωγικό
  • Λογοθεραπεία
  • Εργοθεραπεία
  • Πρόγραμμα ένταξης
  • Ψυχοθεραπεία

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε και εσάς ή το παιδί σας να φτάσει στην επιτυχία στη μάθηση και την επικοινωνία.

Η ομάδα μας

Ζωή Πετράκη

Λογοθεραπεύτρια

Άννα Καραθανάση

Εργοθεραπεύτρια